Mestarin Kukan verkkokauppa

Voit tilata meiltä kukat myös verkkokaupasta!
Verkkokauppaan

Interfloran välityspalvelu

Interflora toimittaa tekemäsi kukkatilaukset haluamaasi koti- tai yritysosoitteeseen lähes kaikkialla Suomessa maanantaista lauantaihin. Tilatessasi Interflorasta, merkitse toimituksen erityistoiveisiin Mestarin Kukka.
Nina Malmberg - Floristi - Mestarin Kukka Jyväskylä

MESTARIN KUKKA AVOINNA

ma–to 9–18
pe 9–20
la 9–18
su suljettu

Yhteystiedot

Puh. 010 767 4260
mestarinkukka@sok.fi

Leikko- ja ruukkukukat sekä viherkasvit vuosikymmenten ammattitaidolla

Mestarin Kukka on Sokkarin Kauppakeskuksessa Mestarin Herkkua vastapäätä sijaitseva kukkakauppa, joka palvelee kattavalla osaamisellaan jo kolmatta vuosikymmentä.Olemme tunnettuja erityisen laajasta viherkasvien sekä leikko- ja ruukkukukkien valikoimastamme. Kukkavitriinimme on kuin karkkikauppa! Suuri osa neljästä työntekijästämme ovat koulutukseltaan joko floristeja tai puutarhureita asettautuen ammatillisisti taiteilijan ja käsityöläisen välimaastoon. Kartoitamme asiakkaan tarpeen tarkkaan ja pystymme yksilölliset toiveet huomioiviin, vaativiin hää- ja surusidontoihin.Tarjoamme myös kukkien kotiinkuljetuspalvelun 15 euron hintaan Jyväskylän alueella.

Palvelumme yrityksille

Tarjoamme jyväskyläläisille yrityksille kukkien ylläpitopalvelua, johon kuuluu sisä- ja ulkokasvien huoltaminen, asetelmien tekeminen ja toimittaminen yrityksen tiloihin.Yrityksen kanssa tehdään ylläpitosopimus, johon kirjataan yksilölliset toiveet esimerkiksi käytettävistä kukista, väreistä, kimppujen tai asetelmien koosta sekä toimitusten kuukausittaisesta määrästä. Yrityspalvelut voi maksaa joko laskutustilin tai S-Business-Cardin kautta.