Mestarin Herkku on Jyväskylän ruokakulttuurin sydän

Mestarin Herkku on Keski-Suomen ainoa Rôtisseurs-kilven omaava ruokakauppa, jossa on joka päivä mestaritason palvelu sekä vaihtoehtoja pursuava, kokkailuun ja kokeilemiseen kannustava valikoima.
Mestarin Herkkuamme on kutsuttu keskisuomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijäksi. Alkuvuonna 2020 tehdyn uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä laajemman valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Mestarius on laatua, suosittelua ja palvelua

Jo vuosikymmenten ajan mestarius on tarkoittanut meille jatkuvaa oppimista uusien taitojen omaksumiseksi, jotta pystymme suosittelemaan sinulle parhaimmat raaka-aineet persoonallisiinkin tarpeisiin ja ehdottamaan myös harvinaisempia makuja.
Ruokakaupassamme mestarius näkyy kala-, äyriäis-, leikkele-, grilli-, liha- ja valmisruokatiskillämme, jota kutsumme Mestarin Toriksi. Mestarius on myös näyttäviä esillepanoja, raaka-aineiden laadukkuutta ja ensiluokkaista palvelua.
Tutustu mestareihin

MESTARIN HERKUN AUKIOLOAJAT

ma–la 7–23,
Mestarin Tori palvelee klo 20 saakka

su 10–23,
Mestarin Tori suljettu

TILAUSPALVELU

Sähköposti: tilauspalvelu.mestarinherkku@sok.fi / Puhelin 0100 850 90 (puhelun hinta 0,76 €/min + pvm/mpm sis. alv 24 %)

Tilauksen jättöajat ma–pe 9–13. Kaikki ennen klo 13.00 jätetyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.
Toimitusmaksut: keräily ja kuljetus 11,90 €

Asiakkaan tulee hakea laskutustili. Tilihakemuksia saa Mestarin Herkun kassalta. Lasku lähetetään asiakkaalle kuukausittain. Laskutuslisä on 6,00 €/lasku.

Ruoan verkkokauppa - S-kaupat.fi

Tilaa ruoan verkkokaupasta ostokset kotiinkuljetuksella tai nouda valmiiksi kerätyt ostokset myymälästä.

Tilaukset tehdään s-kaupat.fi -sivustolla. Lisäät vain tuotteet ostoslistaan ja valitset vapaa toimitusaika!

S-KAUPAT

NOPEAN ASIOINNIN FAST LANE TAI TODELLISTA SLOW FOODIA

Voit asioida Keski-Suomen kattavimmassa ruokakaupassamme ammattilaisten kanssa keskusteluun ja suosituksiin uppoutuen tai piipahtamalla vaikkapa lounasostoksilla.
Nopea asiointi on mietitty puolestasi valmiiksi: heti sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy paistopisteen leipomotuotteita, hedelmää sekä oman keittiön valmistamaa grilliruokaa, aterioita, salaatteja ja leipiä. Tämän “Fast Lanen” läheisyydessä sijaitsee itsepalvelukassa.
Todellista slow foodia ovat puolestaan uudistuksen yhteydessä käyttöönottamamme raakakypsytyskaapit, joissa Dry Aged -liha riippuu kahdesta neljään viikkoa. Tervetuloa kokeilemaan!

#mestarinherkku

14 hours ago

Mestarin Herkku
Joulu lähestyy - myös hevissä 🍊🍇🥕Tässä kuussa on hyvä muistaa maukkaat🍎 jouluomenat🍎 persimonit🍎 granaattiomenat🍎 klementiinit🍎 päärynät🍎 taatelit ja kastanjatMikä näistä on sun lemppari? 🤔Tervetuloa ostoksille!Ps. Meiltä vuoden loppuun saakka bonukset tuplana🤗 ... See MoreSee Less

2 days ago

Mestarin Herkku
Pikkuhiljaa valmistaudumme Suomen Itsenäisyyspäivän viettoon. Todennäköisesti useassa kodissa pohditaankin niitä ruokavalintoja hieman juhlavampaan päivällispöytään 🍽Me löysimme jälleen Yhteishyvä :n sivuilta upeita reseptejä juhlapäivään, Menu-vaihtoehtoja löytyi niin kalaan, kasvikseen kuin liharuokaankin 👌Käy kurkistamassa reseptit ja nosta herkulliset kotimaiset raaka-aineet juhlapöytään ❤ paistettua haukea, poronkäristystä tai härkiskäristystä.Juureksia, keittoa jälkiruokia ja coctailpaloja 🌟 upeita herkkuja arvokkaaseen päivään.👉 Muistathan, että Mestarin Keittiöltä saa myös ne valmiit ruuat juhlapöytään. 👉 Mestarin Torilla poronkäristys on kampanjassa perjantain ja lauantain 👉 Tupla bonukset ostoksista 👉 Ja viimeiseksi vielä ne kauniit kukat Mestarin Kukasta 🌟Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja mukavaa viikonloppua! ... See MoreSee Less

2 days ago

Mestarin Herkku
Osuuskauppa käyttää suuren osan panostuksistaan oman alueensa elinolojen hyväksi.💚 Se on mahdollista, koska päätösvalta on omistajalla eli sinulla.Tiesitkö, että...👉 Keskimaasta on tullut suurin yksityinen työnantaja Keski-Suomessa?👉 80% myymästämme ruoasta on kotimaista?👉 Lähikaupassasi on aina kymmeniä paikallisia tuotteita?S olet sinä. 💚Tutustu tarkemmin vaikutusmahdollisuuksiisi: www.s-kanava.fi#Soletsinä #OsuuskauppaKeskimaa #Keskimaa ... See MoreSee Less