Mestarin Herkku on Jyväskylän ruokakulttuurin sydän 

Mestarin Herkku on Keski-Suomen ainoa Rôtisseurs-kilven omaava ruokakauppa, jossa on joka päivä mestaritason palvelu sekä vaihtoehtoja pursuava, kokkailuun ja kokeilemiseen kannustava valikoima.
 
Mestarin Herkkuamme on kutsuttu keskisuomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijäksi. Alkuvuonna 2020 tehdyn uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä laajemman valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Mestarius on laatua, suosittelua ja palvelua

Jo vuosikymmenten ajan mestarius on tarkoittanut meille jatkuvaa oppimista uusien taitojen omaksumiseksi, jotta pystymme suosittelemaan sinulle parhaimmat raaka-aineet persoonallisiinkin tarpeisiin ja ehdottamaan myös harvinaisempia makuja.
 
Ruokakaupassamme mestarius näkyy kala-, äyriäis-, leikkele-, grilli-, liha- ja valmisruokatiskillämme, jota kutsumme Mestarin Toriksi. Mestarius on myös näyttäviä esillepanoja, raaka-aineiden laadukkuutta ja ensiluokkaista palvelua.
 
Tutustu mestareihin

NÄISTÄ ILMOITIMME

Ilmoituksemme ilmestyy normaalisti torstaisin ja on voimassa sunnuntaihin.
Voimassaolevat ilmoitukset löydät toistaiseksi S-kanavalta.
Koko valikoimamme hintoineen löydät aina Foodiesta.

MESTARIN HERKUN AUKIOLOAJAT

Mestarin Herkku sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa  Kauppakeskus Sokkarin alimmassa kerroksessa (-1 kerros) osoitteessa Kauppakatu 24.
  • ma–la 7–23, Mestarin tori palvelee klo 21 saakka
  • su 10–23, Mestarin tori suljettu

TILAUSPALVELU

Sähköposti: tilauspalvelu.mestarinherkku@sok.fi
Puhelin 0100 850 90 puhelun hinta 0,76€/min + pvm/mpm
(sis alv 24%)

Tilauksen jättöajat ma-pe 9-13.
Kaikki ennen klo 13.00 jätetyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Toimitusmaksut
Keräily ja kuljetus S-Etukortilla 13,00 €
Keräily ja kuljetus ilman etukorttia 21,00 €

Asiakkaan tulee hakea laskutustili.
Tilihakemuksia saa Mestarin Herkun kassalta.

Lasku lähetetään asiakkaalle kuukausittain. Laskutuslisä on 6,00€ / lasku.

KAUPPAKASSI-PALVELU

Tilaa ruoan verkkokaupasta ostokset kotiinkuljetuksella turvallisesti tai nouda valmiiksi kerätyt ostokset myymälästä. Kauppakassi-tilaukset tehdään Foodie.fi -sivustolla. Lisää vain tuotteet ostoslistaan ja valitse vapaa toimitusaika!

KAUPPAKASSI

NOPEAN ASIOINNIN FAST LANE TAI TODELLISTA SLOW FOODIA 

Voit asioida Keski-Suomen kattavimmassa ruokakaupassamme ammattilaisten kanssa keskusteluun ja suosituksiin uppoutuen tai piipahtamalla vaikkapa lounasostoksilla.
 
Nopea asiointi on mietitty puolestasi valmiiksi: heti sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy paistopisteen leipomotuotteita, hedelmää sekä oman keittiön valmistamaa grilliruokaa, aterioita, salaatteja ja leipiä. Tämän “Fast Lanen” läheisyydessä sijaitsee itsepalvelukassa.
 
Todellista slow foodia ovat puolestaan uudistuksen yhteydessä käyttöönottamamme raakakypsytyskaapit, joissa Dry Aged -liha riippuu kahdesta neljään viikkoa. Tervetuloa kokeilemaan!

#mestarinherkku

2 days ago

Mestarin Herkku
Pynnösen Marjatila löytyy tänäkin vuonna meiltä myymässä kesän marjoja. 🍓🍒Vuoden maukkain aika alkaa vihdoin saavuttaa meitä, kun marjapöytä on katettu koreaksi. 👑Saatavilla on kesän aikana mm.❤️ mansikoita❤️ herneitä❤️ kirsikoita❤️ ym. marjojaPynnösen Marjatilan omat avomaan mansikat kasvavat kovaa vauhtia ja saapuvat myyntiin piakkoin, jo Juhanuksen korvilla. Marjapöytä löytyy heti sisäänkäyntiä vastapäätä. Tätä et voi ohittaa! 😉 ... See MoreSee Less

5 days ago

Mestarin Herkku
Meilläkin vietetään 3+1 päiviä huipputarjousten merkeissä🤩 Keskiviikkona 9.6: ➤ Valio Voi 500g 1,50€ (rajoitus 2pkt/asiakas) ➤ Viljaporsaan kassler 4,95€/kg. ➤ Mestarin Keittiöstä salaattiannos 4,90€.Torstaina 10.6: ➤ HK Kabanossi Original 0,99€➤ Chiquita banaani 0,79€/kg➤ Mestarin Keittiöstä keittolounas itsepalvelulinjastolta 4,90€Perjantaina 11.6: ➤ Paulig Juhla Mokka-kahvit 1,99€ (rajoitus 2pkt/asiakas)➤ Mestarin Torilta kokonainen grillattu broileri 4,95/kg➤ Mestarin Keittiöstä 2 pizzaa 1 hinnallaLauantaina 12.6:➤ Fazerin Sininen suklaalevy 200g 0,99€ (rajoitus 2kpl/asiakas)➤ Mestarin Torilta viljaporsaan ulkofile 5,95€/kg➤ Mestarin Keittiöstä Mestarin Burger tai Beyond Burger 5,00€Päivätarjousten lisäksi meillä on 9.-12.6 myös muita huipputarjouksia. Esimerkiksi Mestarin Keittiön valmistamat prepsit ovat tutustumishintaan 4,95€/kpl!Tervetuloa ostoksille! 🤩 ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Mestarin Herkku
VASTAA JA VOITA S-ryhmän lahjakortti! Ensi viikon 3+1 päivien kunniaksi arvomme kommentoineiden kesken 50 euron arvoisia lahjakortteja 3+1 kappaletta. Vastausaikaa 2.6.-8.6.2021 klo 12:00 saakka. Tutustu kuvastoomme ja vastaa mikä tarjous 3+1 päivillä houkuttelee eniten. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voitto noudetaan myymälästä. Facebook ja Instgram eivät ole mukana arvonnassa. Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja vastaa sekä Facebookin että Instagram-tilimme puolella!Voit myös halutessasi käydä tykkäämässä Mestarin Herkun tilistä, jotta jatkossa pysyt kartalla ajankohtaisista tarjouksista, kilpailuista ja herkuista. Tervetuloa 3+1 päiville ensi viikolla 9.-12.6! Meillä paljon huikeita tarjouksia! Arvontojen säännöt löydät osoitteesta:keskimaa.fi/somearvonnat@kauppakeskussokkari#mestarinherkku #kauppakeskussokkari #keskimaa ... See MoreSee Less

TILAA UUTISKIRJE

Kuulet ensimmäisten joukossa asiakaseduistamme, tarjouksistamme, uutuuksistamme ja uutisistamme. Saat kirjeen sähköpostiisi kahdesti kuukaudessa.