Mestarin Herkku on Jyväskylän ruokakulttuurin sydän 

Mestarin Herkku on Keski-Suomen ainoa Rôtisseurs-kilven omaava ruokakauppa, jossa on joka päivä mestaritason palvelu sekä vaihtoehtoja pursuava, kokkailuun ja kokeilemiseen kannustava valikoima.
 
Mestarin Herkkuamme on kutsuttu keskisuomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijäksi. Alkuvuonna 2020 tehdyn uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä laajemman valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Mestarius on laatua, suosittelua ja palvelua

Jo vuosikymmenten ajan mestarius on tarkoittanut meille jatkuvaa oppimista uusien taitojen omaksumiseksi, jotta pystymme suosittelemaan sinulle parhaimmat raaka-aineet persoonallisiinkin tarpeisiin ja ehdottamaan myös harvinaisempia makuja.
 
Ruokakaupassamme mestarius näkyy kala-, äyriäis-, leikkele-, grilli-, liha- ja valmisruokatiskillämme, jota kutsumme Mestarin Toriksi. Mestarius on myös näyttäviä esillepanoja, raaka-aineiden laadukkuutta ja ensiluokkaista palvelua.
 
Tutustu mestareihin

NÄISTÄ ILMOITIMME

Ilmoituksemme ilmestyy normaalisti torstaisin ja on voimassa sunnuntaihin.
Voimassaolevat ilmoitukset löydät toistaiseksi S-kanavalta.
Koko valikoimamme hintoineen löydät aina Foodiesta.

MESTARIN HERKUN AUKIOLOAJAT

Mestarin Herkku sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa  Kauppakeskus Sokkarin alimmassa kerroksessa (-1 kerros) osoitteessa Kauppakatu 24.
  • ma–la 7–23, Mestarin tori palvelee klo 21 saakka
  • su 10–23, Mestarin tori suljettu

TILAUSPALVELU

Sähköposti: tilauspalvelu.mestarinherkku@sok.fi
Puhelin 0100 850 90 puhelun hinta 0,76€/min + pvm/mpm
(sis alv 24%)

Tilauksen jättöajat ma-pe 9-13.
Kaikki ennen klo 13.00 jätetyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Toimitusmaksut
Keräily ja kuljetus S-Etukortilla 13,00 €
Keräily ja kuljetus ilman etukorttia 21,00 €

Asiakkaan tulee hakea laskutustili.
Tilihakemuksia saa Mestarin Herkun kassalta.

Lasku lähetetään asiakkaalle kuukausittain. Laskutuslisä on 6,00€ / lasku.

KAUPPAKASSI-PALVELU

Tilaa ruoan verkkokaupasta ostokset kotiinkuljetuksella turvallisesti tai nouda valmiiksi kerätyt ostokset myymälästä. Kauppakassi-tilaukset tehdään Foodie.fi -sivustolla. Lisää vain tuotteet ostoslistaan ja valitse vapaa toimitusaika!

KAUPPAKASSI

NOPEAN ASIOINNIN FAST LANE TAI TODELLISTA SLOW FOODIA 

Voit asioida Keski-Suomen kattavimmassa ruokakaupassamme ammattilaisten kanssa keskusteluun ja suosituksiin uppoutuen tai piipahtamalla vaikkapa lounasostoksilla.
 
Nopea asiointi on mietitty puolestasi valmiiksi: heti sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy paistopisteen leipomotuotteita, hedelmää sekä oman keittiön valmistamaa grilliruokaa, aterioita, salaatteja ja leipiä. Tämän “Fast Lanen” läheisyydessä sijaitsee itsepalvelukassa.
 
Todellista slow foodia ovat puolestaan uudistuksen yhteydessä käyttöönottamamme raakakypsytyskaapit, joissa Dry Aged -liha riippuu kahdesta neljään viikkoa. Tervetuloa kokeilemaan!

#mestarinherkku

4 hours ago

Mestarin Herkku

Kuuluuko sinun joulupöytääsi tuttu ja turvallinen Aura vai hifisteletkö mielummin maukkaalla Roquefort Arbaksella? 🧀

Mestarin Herkusta löytyy makua jokaiseen jouluun. Yllättävät uutuudet ja tutut perinneherkut – kaikki saman katon alta, yhdellä reissulla. Siis helpota tai hifistä, Mestaritontulta saat juustot arkeen ja juhlaan.

Tuoreesta joulukuvastostamme voit poimia vinkit juustotarjottimen kokoamiseen. Jos juustotarjonnan äärellä kuitenkin iskee valinnanvaikeus, Mestarin Herkun henkilökunta auttaa sinua mielellään. 🤗

#mestarinjoulu #mestarinherkku #kauppakeskussokkari #keskimaa
... See MoreSee Less

23 hours ago

Mestarin Herkku

Mestarin Herkku ... See MoreSee Less

1 day ago

Mestarin Herkku

Se kurkkii jo nurkan takana. Tunnetko sen kihelmöivän tunteen jatkuvasta odotuksesta? Se saa sinut toivomaan, ilahduttamaan ja unelmoimaan. Se on taas täällä, nopeammin kuin huomaatkaan. Älä siis odota – nauti joulun yllätyksistä jo nyt. 🎁

Me pistämme joulun kerralla pakettiin. Kääräisemme sen arjen helppouteen, yllätyksellisiin ideoihin ja takuuvarmoihin valintoihin. Mestarin joulu on meiltä sinulle: helpompi, herkullisempi ja täynnä iloisia yllätyksiä.

Pidä siis somekanaviamme silmällä, sillä Mestarilla saattaa olla vinkki tai kaksi, joiden avulla joulu yllättää tänäkin vuonna – iloisesti. ❤️
Onko teillä jo alettu valmistautua jouluun?

#mestarinjoulu #mestarinherkku #kauppakeskussokkari #keskimaa
... See MoreSee Less

TILAA UUTISKIRJE

Kuulet ensimmäisten joukossa asiakaseduistamme, tarjouksistamme, uutuuksistamme ja uutisistamme. Saat kirjeen sähköpostiisi kahdesti kuukaudessa.