Mestarin Herkku on Jyväskylän ruokakulttuurin sydän 

Mestarin Herkku on Keski-Suomen ainoa Rôtisseurs-kilven omaava ruokakauppa, jossa on joka päivä mestaritason palvelu sekä vaihtoehtoja pursuava, kokkailuun ja kokeilemiseen kannustava valikoima.
 
Mestarin Herkkuamme on kutsuttu keskisuomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijäksi. Alkuvuonna 2020 tehdyn uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä laajemman valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Mestarius on laatua, suosittelua ja palvelua

Jo vuosikymmenten ajan mestarius on tarkoittanut meille jatkuvaa oppimista uusien taitojen omaksumiseksi, jotta pystymme suosittelemaan sinulle parhaimmat raaka-aineet persoonallisiinkin tarpeisiin ja ehdottamaan myös harvinaisempia makuja.
 
Ruokakaupassamme mestarius näkyy kala-, äyriäis-, leikkele-, grilli-, liha- ja valmisruokatiskillämme, jota kutsumme Mestarin Toriksi. Mestarius on myös näyttäviä esillepanoja, raaka-aineiden laadukkuutta ja ensiluokkaista palvelua.
 
Tutustu mestareihin

NÄISTÄ ILMOITIMME

Ilmoituksemme ilmestyy normaalisti torstaisin ja on voimassa sunnuntaihin.
Voimassaolevat ilmoitukset löydät toistaiseksi S-kanavalta.
Koko valikoimamme hintoineen löydät aina Foodiesta.

MESTARIN HERKUN AUKIOLOAJAT

Mestarin Herkku sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa  Kauppakeskus Sokkarin alimmassa kerroksessa (-1 kerros) osoitteessa Kauppakatu 24.
  • ma–la 7–23, Mestarin tori palvelee klo 21 saakka
  • su 10–23, Mestarin tori suljettu

TILAUSPALVELU

Sähköposti: tilauspalvelu.mestarinherkku@sok.fi
Puhelin 0100 850 90 puhelun hinta 0,76€/min + pvm/mpm
(sis alv 24%)

Tilauksen jättöajat ma-pe 9-13.
Kaikki ennen klo 13.00 jätetyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Toimitusmaksut
Keräily ja kuljetus S-Etukortilla 13,00 €
Keräily ja kuljetus ilman etukorttia 21,00 €

Asiakkaan tulee hakea laskutustili.
Tilihakemuksia saa Mestarin Herkun kassalta.

Lasku lähetetään asiakkaalle kuukausittain. Laskutuslisä on 6,00€ / lasku.

KAUPPAKASSI-PALVELU

Tilaa ruoan verkkokaupasta ostokset kotiinkuljetuksella turvallisesti tai nouda valmiiksi kerätyt ostokset myymälästä. Kauppakassi-tilaukset tehdään Foodie.fi -sivustolla. Lisää vain tuotteet ostoslistaan ja valitse vapaa toimitusaika!

KAUPPAKASSI

NOPEAN ASIOINNIN FAST LANE TAI TODELLISTA SLOW FOODIA 

Voit asioida Keski-Suomen kattavimmassa ruokakaupassamme ammattilaisten kanssa keskusteluun ja suosituksiin uppoutuen tai piipahtamalla vaikkapa lounasostoksilla.
 
Nopea asiointi on mietitty puolestasi valmiiksi: heti sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy paistopisteen leipomotuotteita, hedelmää sekä oman keittiön valmistamaa grilliruokaa, aterioita, salaatteja ja leipiä. Tämän “Fast Lanen” läheisyydessä sijaitsee itsepalvelukassa.
 
Todellista slow foodia ovat puolestaan uudistuksen yhteydessä käyttöönottamamme raakakypsytyskaapit, joissa Dry Aged -liha riippuu kahdesta neljään viikkoa. Tervetuloa kokeilemaan!

#mestarinherkku

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

1 week ago

Mestarin Herkku

Hotelliarvontamme lisäksi halusimme arpoa täältä myymälästä suoraan asiakkaille jotain mukavaa uusiutuneen myymälän kunniaksi! 🥳

Siispä arvomme 10.09.2020-13.09.2020 kommentoineiden kesken 3 herkkukassia täynnä herkullisia tuotteitamme.

🍁 Kommentoi julkaisuun mistä erityisesti pidät uudistuneessa myymälässämme ja olet mukana arvonnassa. 🍁

Arvonta päättyy 13.09.2020 klo 23.59. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta 14.09.2020 ja voitot on lunastettava paikanpäältä myymälästämme.

Facebook ja Instagram ei ole mukana arvonnassa. Ohesta löydätte keskimaan somearvontojen säännöt.

Oikein mukavaa loppuviikkoa ja tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen myymäläämme!
➡️ keskimaa.fi/somearvonnat
... See MoreSee Less

1 week ago

Mestarin Herkku

Hei, nyt olemme tärkeän asian äärellä.

Tiesittekö, että äidin raskauden aikainen alkoholinkäyttö aiheuttaa vuosittain 600-3000 vaurioituneen lapsen syntymää.

FASD lyhyesti: Fetal Alcohol Spectrum Disorders. Vauriot näkyvät oppimisessa, sosiaalisessa vuorovaikutuksessa sekä oman käyttäytymisen säätelyssä. FASD-lapsi tarvitsee elämässään laaja-alaista apua pitkälle aikuisuuteen asti.

Haluamme kampanjoimisella levittää tietoisuutta siitä, että jo pienikin määrä alkoholia vaikuttaa sikiön kehittymiseen, eikä alkoholin nauttimiselle ole turvarajaa. Ole raitis lapsesi vuoksi.❤

Tänään 9.9.2020 aloitamme alkoholimyynnin klo 9.09.
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Mestarin Herkku

Satokausikalenterit ensivuodelle saapuivat myyntiin! Kalenterit löydät sisääntulomme yhteydestä! Hae omasi ja inspiroidu satokausituotteiden hyödyntämisestä myös omassa keittiössä. Mikä olisikaan parempaa ruoan laitossa kuin uuden sadon tuoreet herkut! 🥦🥬🍎🥕 ... See MoreSee Less

TILAA UUTISKIRJE

Kuulet ensimmäisten joukossa asiakaseduistamme, tarjouksistamme, uutuuksistamme ja uutisistamme. Saat kirjeen sähköpostiisi kahdesti kuukaudessa.