Mestarin Herkku on Jyväskylän ruokakulttuurin sydän

Mestarin Herkku on Keski-Suomen ainoa Rôtisseurs-kilven omaava ruokakauppa, jossa on joka päivä mestaritason palvelu sekä vaihtoehtoja pursuava, kokkailuun ja kokeilemiseen kannustava valikoima.
Mestarin Herkkuamme on kutsuttu keskisuomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijäksi. Alkuvuonna 2020 tehdyn uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä laajemman valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.

Mestarius on laatua, suosittelua ja palvelua

Jo vuosikymmenten ajan mestarius on tarkoittanut meille jatkuvaa oppimista uusien taitojen omaksumiseksi, jotta pystymme suosittelemaan sinulle parhaimmat raaka-aineet persoonallisiinkin tarpeisiin ja ehdottamaan myös harvinaisempia makuja.
Ruokakaupassamme mestarius näkyy kala-, äyriäis-, leikkele-, grilli-, liha- ja valmisruokatiskillämme, jota kutsumme Mestarin Toriksi. Mestarius on myös näyttäviä esillepanoja, raaka-aineiden laadukkuutta ja ensiluokkaista palvelua.
Tutustu mestareihin

NÄISTÄ ILMOITIMME

Ilmoituksemme ilmestyy normaalisti torstaisin ja on voimassa sunnuntaihin.
Voimassaolevat ilmoitukset löydät toistaiseksi S-kanavalta.
Koko valikoimamme hintoineen löydät aina osoitteesta www.S-kaupat.fi.

MESTARIN HERKUN AUKIOLOAJAT

Mestarin Herkku sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa  Kauppakeskus Sokkarin alimmassa kerroksessa (-1 kerros) osoitteessa Kauppakatu 24.
  • ma–la 7–23, Mestarin tori palvelee klo 21 saakka
  • su 10–23, Mestarin tori suljettu

TILAUSPALVELU

Sähköposti: tilauspalvelu.mestarinherkku@sok.fi
Puhelin 0100 850 90 puhelun hinta 0,76€/min + pvm/mpm
(sis alv 24%)

Tilauksen jättöajat ma-pe 9-13.
Kaikki ennen klo 13.00 jätetyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Toimitusmaksut
Keräily ja kuljetus 11,90 €

Asiakkaan tulee hakea laskutustili.
Tilihakemuksia saa Mestarin Herkun kassalta.

Lasku lähetetään asiakkaalle kuukausittain. Laskutuslisä on 6,00€ / lasku.

KAUPPAKASSI-PALVELU

Tilaa ruoan verkkokaupasta ostokset kotiinkuljetuksella turvallisesti tai nouda valmiiksi kerätyt ostokset myymälästä. Kauppakassi-tilaukset tehdään www.S-kaupat.fi -sivustolla. Lisää vain tuotteet ostoslistaan ja valitse vapaa toimitusaika! KAUPPAKASSI

NOPEAN ASIOINNIN FAST LANE TAI TODELLISTA SLOW FOODIA

Voit asioida Keski-Suomen kattavimmassa ruokakaupassamme ammattilaisten kanssa keskusteluun ja suosituksiin uppoutuen tai piipahtamalla vaikkapa lounasostoksilla.
Nopea asiointi on mietitty puolestasi valmiiksi: heti sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy paistopisteen leipomotuotteita, hedelmää sekä oman keittiön valmistamaa grilliruokaa, aterioita, salaatteja ja leipiä. Tämän “Fast Lanen” läheisyydessä sijaitsee itsepalvelukassa.
Todellista slow foodia ovat puolestaan uudistuksen yhteydessä käyttöönottamamme raakakypsytyskaapit, joissa Dry Aged -liha riippuu kahdesta neljään viikkoa. Tervetuloa kokeilemaan!

#mestarinherkku

17 hours ago

Mestarin Herkku
🧄🥕🥬 Tämän viikon vinkkinä päivällispöytään tarjoillaan maukkaita ja suhteellisen nopeita ruokia, jotka sopivat myös opiskelijan budjettiin.🍽 Miltä kuulostaisi viikon aloitus Juustoisella pinaattikeitolla?🍽 Tiistaina Menestysresepti 2021 Kaurakas-kaurapasta juureksilla, yrttiöljyllä ja juustolla.🍽 Keskiviikkona maukas kaalilaatikko valintasi mukaan joko jauhelihalla tai nyhtökauralla.🍽 Torstaina kalapäivä kalastroganoffilla, mahdollisuuksien mukaan tuoreella seitifileellä.🍽 Perjantaille uunissa kypsyvää tacomaustettua härkisrisottoa.Kaikkien edellisten( ja monien muiden) reseptit löydät Yhteishyvä sivustolta 🤩Mukavaa alkanutta viikkoaja tervetuloa ostoksille 🤗 ... See MoreSee Less

5 days ago

Mestarin Herkku
🥦 Trendikästä ruokaa! 🍋Yksi tällä hetkellä suosituimmista ruoka-trendeistä on "päiväys-tuotteet", eli elintarvikkeet, joiden parasta ennen -päiväys on lähellä. Tuotteet ovat edelleen myyntikuntoisia ja käyttökelpoisia. 🥑 Ostamalla näitä tuotteita vähennät omalta osaltasi hävikkiä, ja säästät myös mukavasti ruokalaskussa! 💶 P.s. illalla klo 20 alkaen, annamme -30% alennetuista elintarvikkeista -60%:n alennuksen!🍓 Myös vegaanisten tuotteiden suosio on kasvanut! Yhä useammin asiakkaat haluavat valita tuotteen, joka ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. 🌶 Tänä vuonna onkin tullut hurjasti vegaanisia uutuuksia! Esimerkiksi suosittu Oddly Good Barista -juoma Valiolta KORVAPUUSTIN makuisena sekä Fazerin Dumlen makuinen kaurajuoma! 😋 Tervetuloa ostoksille! ❤#mestarinherkkujkl#kauppakeskussokkari #keskimaa ... See MoreSee Less

6 days ago

Mestarin Herkku
6.-19.9. välillä 100 eurolla liittyneet saavat 100 € arvosta ostoseteleitä. Vielä ehdit hankkia S-Etukortin fiksusti. 💚Etusetelivihko sisältää:- 2 x 25 € etua mihin tahansa toimipaikkaan- 10 € edun Sokokselle- 10 € edun Kodin Terraan- 10 € edun Prisman käyttötavaraostoihin- 10 € edun ABC-pesukadulle- 10 € edun ravintoloihin.Helpoiten liityt ➡️ keskimaa.fi/liity/ 💚Etusetelit ovat voimassa 31.12.2021 asti Keskimaan toimipaikoissa. Meillä parhaat edut on aina varattu asiakasomistajille. Kattavan Bonuksen ja maksutapaedun lisäksi asiakasomistajat saavat S-Etukortilla hintaetuja muun muassa ravintoloissa, hotelleissa, tavarataloissa sekä erikoisliikkeissä.🤩#Osuuskauppa #keskimaa #etujasinulle ... See MoreSee Less

TILAA UUTISKIRJE

Kuulet ensimmäisten joukossa asiakaseduistamme, tarjouksistamme, uutuuksistamme ja uutisistamme. Saat kirjeen sähköpostiisi kahdesti kuukaudessa.