Maukasta lounasta (ma-la)

Avaa lounaslista

Avokeittiö tuo kokit lähelle

Mestarin Keittiön avokeittiössä valmistetaan modernia street foodia wokkeineen, hampurilaisineen, pitsoineen ja uusine lautasannoksineen. Avokeittiössä on mahdollista seurata ammattikokkien työskentelyä ruoka-annoksen valmistuessa hygienisen turvavälin päästä. Annoksissa pystytään huomioimaan vaivattomasti myös erityisruokavaliot.Avokeittiö on avoinna maanantaista lauantaihin kello 10–17.

Perinneruoista street foodiin ja konditoriatuotteisiin

Mestarin Keittiö on keskisuomalaisittain uniikki kokonaisuus, johon kuuluu jo tutuksi käyneen herkullista kotiruokaa tarjoavan palvelutiskin lisäksi moderni avokeittiö street foodeineen, itsepalvelulinjasto, kahvilatuotteita ja täysin uudistunut ravintolasali. Entinen PikAteria muuttui keväällä 2020 tehdyn uudistuksen myötä Mestarin Keittiöksi, josta saa laadukasta ja ajanhenkistä lämmintä ruokaa joko mukaan ostettavaksi tai paikan päällä syötäväksi.Säilytämme valikoimassamme klassikoiksi muodostuneet kotiruokavaihtoehdot, mutta otamme kattavasti huomioon myös erityisruokavaliot ja kasvissyöjät. Perinteisen palvelutiskin vieressä on ilman vuoronumeroita toimiva lounaslinjasto sekä avokeittiö, jossa ruoka-annoksen valmistamisen näkee alusta alkaen. Laadustaan ja maustaan tunnetut konditoriatuotteet löydät Mestarin Keittiön tiskiltä.

Lounas linjastolta ilman vuoronumeroa

Mestarin Keittiön lounaslinjastolta voit valita omaan tarpeeseesi sopivan lounaan vaivattomasti itsepalveluna. Lounaaseemme kuuluu kaksi lämmintä ateriavaihtoehtoa, kaksi keittoa, kattava salaattivalikoima, leivät, levitteet sekä ruokajuomat. Lämpimästä ruoasta löytyy aina myös kasvisvaihtoehto.Lounaslinjasto on avoinna maanantaista lauantaihin joka päivä kello 10-15 välisenä aikana. Linjastolta lounasta ei ole mahdollista ostaa mukaan, vaan se on syötävissä paikan päällä.

Ravintolasali ruoka- ja kahvila-asiakkaille

Mestarin Keittiön keväällä 2020 uudistetussa ravintolasalissa on 110 asiakaspaikkaa. Ruoka- ja kahvila-asiakkaille tarkoitettu tila on sisustettu kutsuvaksi lämminhenkiseksi saliksi, jonka materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota akustiikkaan ja pehmeään valaistukseen.Ravintolasali sijaitsee vastapäätä Mestarin Keittiötä kauppakäytävän toisella puolella. Salista löytyy runsaasti pöytäratkaisuja erikokoisille seurueille.