Perinneruoista street foodiin ja konditoriatuotteisiin

Mestarin Keittiö on keskisuomalaisittain uniikki kokonaisuus, johon kuuluu jo tutuksi käyneen herkullista kotiruokaa tarjoavan palvelutiskin lisäksi moderni avokeittiö street foodeineen, itsepalvelulinjasto, kahvilatuotteita ja täysin uudistunut ravintolasali. Entinen PikAteria muuttui keväällä 2020 tehdyn uudistuksen myötä Mestarin Keittiöksi, josta saa laadukasta ja ajanhenkistä lämmintä ruokaa joko mukaan ostettavaksi tai paikan päällä syötäväksi.

Säilytämme valikoimassamme klassikoiksi muodostuneet kotiruokavaihtoehdot, mutta otamme kattavasti huomioon myös erityisruokavaliot ja kasvissyöjät. Perinteisen palvelutiskin vieressä on ilman vuoronumeroita toimiva lounaslinjasto sekä avokeittiö, jossa ruoka-annoksen valmistamisen näkee alusta alkaen. Laadustaan ja maustaan tunnetut konditoriatuotteet löydät Mestarin Keittiön tiskiltä.

Lounaslista

Mestarin keittiön maukasta lounasta voit nauttia maanantaista lauantaihin. Viikottaisen lounaslistan löydät alla olevasta linkistä

Avaa lounaslista

Mestarin keittiöstä saat nyt myös maukasta Street Foodia sekä Pizzoja

Katso Street Food -menu

Mestarin Keittiössä tasting-tapahtumia kuukausittain

Mestarin Keittiössä järjestetään ruoka-aiheisia tasting-tapahtumia kuukausittain. Tastingissa etukäteen ilmoittautuneet osallistujat pääsevät maistelemaan teeman mukaisia kattauksia. Esimerkiksi vegaaniruoka-aiheisessa tapahtumassa maistellaan kuuden ruokalajin menua, kesäkaudella tutustutaan grillauksen trendeihin.

Tasting-tapahtumat järjestetään Mestarin Keittiön ravintolasalissa erikseen rajatulla alueella ja niihin ilmoittaudutaan tapahtumailmoituksessa olevan sähköisen lomakkeen kautta. Tapahtumiin voi osallistua maksimissaan 20 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tiedotamme tulevista tastingeista tällä sivulla ja Mestarin Herkun kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä sekä sosiaalisen median kanavissamme.

syyskuu

Ei tapahtumia

lokakuu

Ei tapahtumia

Lounas linjastolta ilman vuoronumeroa

Mestarin Keittiön lounaslinjastolta voit valita omaan tarpeeseesi sopivan lounaan vaivattomasti itsepalveluna. Lounaaseemme kuuluu kaksi lämmintä ateriavaihtoehtoa, kaksi keittoa, kattava salaattivalikoima, leivät, levitteet sekä ruokajuomat. Lämpimästä ruoasta löytyy aina myös kasvisvaihtoehto.

Lounaslinjasto on avoinna maanantaista lauantaihin joka päivä kello 10-15 välisenä aikana. Linjastolta lounasta ei ole mahdollista ostaa mukaan, vaan se on syötävissä paikan päällä.

Avokeittiö tuo kokit lähelle

Mestarin Keittiön avokeittiössä valmistetaan modernia street foodia wokkeineen, hampurilaisineen, pitsoineen ja uusine lautasannoksineen. Avokeittiössä on mahdollista seurata ammattikokkien työskentelyä ruoka-annoksen valmistuessa hygienisen turvavälin päästä. Annoksissa pystytään huomioimaan vaivattomasti myös erityisruokavaliot.

Avokeittiö on avoinna maanantaista lauantaihin kello 10–17.

Ravintolasali ruoka- ja kahvila-asiakkaille

Mestarin Keittiön keväällä 2020 uudistetussa ravintolasalissa on 110 asiakaspaikkaa. Ruoka- ja kahvila-asiakkaille tarkoitettu tila on sisustettu kutsuvaksi lämminhenkiseksi saliksi, jonka materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota akustiikkaan ja pehmeään valaistukseen.

Ravintolasali sijaitsee vastapäätä Mestarin Keittiötä kauppakäytävän toisella puolella. Salista löytyy runsaasti pöytäratkaisuja erikokoisille seurueille.

TILAA UUTISKIRJE

Kuulet ensimmäisten joukossa asiakaseduistamme, tarjouksistamme, uutuuksistamme ja uutisistamme. Saat kirjeen sähköpostiisi kahdesti kuukaudessa.