Uudistunut
Mestarin Herkku

Tervetuloa avajaisiin to–la 12.–14.6.2025.

Nyt entistäkin enemmän makuja, inspiraatiota ja laatua, aina edullisesti.

AVAJAISISSA TAPAHTUU

TORSTAI 12.6.


LIHAMESTARI klo 10⁠–⁠17
Mestarilta vinkit grilliin: herkulliset mestarin vartaat kana, possu ja karitsan sisäfile.

KEITTIÖMESTARI klo 10⁠–⁠17
Mestarin esittelyssä Herkun omat uudet take away ‑tuotteet.

ONNENPYÖRÄ klo 10⁠–⁠12 ja 15⁠–⁠17
Voit voittaa hotelliyön kahdelle loppuvuodesta avattavaan Break Sokos Hotel Himokseen. Paljon myös muita palkintoja!

KONSULENTTI: Tarkiainen Winery klo 10⁠–⁠17

PERJANTAI 13.6.


KALAMESTARI klo 10⁠–⁠17
Vinkit kesän kalaherkkuihin: kalatikkarit ja rapuvartaat.

KONSULENTTI: Lakumesta klo 10⁠–⁠17

LAUANTAI 14.6.


MESTARIN KUKAN NONSTOP PAJA klo 10⁠–⁠15

KONSULENTTI: Foodin klo 11⁠–⁠15