Keittiömestarin resepti rennompaan jouluun

Mikä on Keittiömestarin joulun resepti? Perinteiset jouluherkut läheisten kanssa nautittuna, totta kai! Runsaan joulupöydän ehdottomia suosikkeja ovat Keittiömestarin äidin tekemä imelletty perunalaatikko, mehevä kinkku äidin tekemä sinapin kera, pitkään kypsytetty murea karjalanpaisti sekä erilaiset suolakalat. Koska juuri jouluruoka tuo Keittiömestarille joulutunnelman, haluaa hän tarjota maistuvan joulun myös heille, joilla ei riitä aika näiden herkkujen tekoon. Nämä jouluruoat onkin rakkaudella valmistettu!

Kaikki perinteiset jouluruoat käsityönä Mestarin Keittiöstä

Mestarin Keittiöstä löydät perinteiset joululaatikot: perunalaatikon, lanttulaatikon ja porkkanalaatikon valmiina lämmitettäväksi. Viime vuonna Mestari yhdisti voimansa Gradian kanssa, joten laatikkoainekset valmistellaankin aivan lähellä ja laatikot paistetaan Mestarin Herkun omassa keittiössä. Laatikoista on karsittu kaikki ylimääräiset lisäaineet, joten melko lähellä aitoa äidin tekemää kotiruokaa ollaankin!

Laatikkojen lisäksi tarjolla on antaumuksella pitkään kypsytettyä karjalanpaistia sekä valmiiksi paistettuja joulukinkkuja, joita löytyy monen kokoisille seurueille. Valmiiksi paistettua kinkkua voi ostaa myös vaikka vain muutamina siivuina, jos syöjiä ei ole kokonaiselle kinkulle asti.

Testaa jouluviikon erilaiset jouluiset salaatit

Jouluviikolla Mestarin Keittiö valmistaa tarjolle erilaisia salaatteja, kuten metsäsienisalaattia, kylmäsavulohiherkkua, rosollia ja rapusalaattia. Herkullinen katkarapuskagen on ollut jo monta vuotta asiakkaiden suosikki, ja savuporoperunasalaatti on mukava lisä joulupöytään. Palvelutiskiltä saattaa jouluviikolla löytää myös vaihtuvia tuotteita, joita kannattaa käydä kurkkaamassa!

Kaikki Mestarin Keittiön jouluruoat tehdään antaumuksella. Panostamme oikein erityisesti, että saadaan kaikille hyvä ja onnellinen, maistuva joulu! Tervetuloa Mestarin Keittiöön – herkkuja löytyy aattoon asti, siitä pidämme huolen.

 

X