Mene Etusivulle

Tutustu mestareihimme 

Mestareidemme erityisosaaminen ja intohimo hyvään ruokaan näkyy palvelussamme, heiltä saat käytännön vinkkejä arjen ruoanlaittoon, inspiraatiota juhliin ja uusia ideoita tuttujenkin raaka-aineiden käyttöön.

Lihamestari Pasi

Mestarin Herkun lihamestarin, Pasin, intohimo laadukkaisiin lihatuotteisiin näkyy Mestarin Torin valikoimassa. Pasin suosikkiraaka-aineita ovat naudan paistit ja fileet, joista syntyvät niin arjen kuin juhlan herkut. Asiakkaille Pasi jakaa mielellään parhaat vinkkinsä ja reseptinsä helppoon ja maukkaaseen ruoanlaittoon. Olitpa vailla paisto-ohjeita, reseptejä tai kaipaat apua määrien arvioinnissa – kysy rohkeasti! "Tiskiltämme löytyy esimerkiksi tulostettuja reseptejä, joista näkee heti, mitä raaka-aineita aterian valmistukseen tarvitaan. Meiltä saat erikoispalveluna myös suolausta ja maustamista. Ruiskulaitteillamme tehty suolaus tuo paistituotteisiin makua, jota kotona ei saa aikaan. Valmistamme pihvejä eri marinadeilla, joten vaihtoehtoja löytyy moneen makuun", Pasi kertoo. Mestarin Torin tiskin valikoima elää viikon mittaan. "Tiskimme saa paljon kiitosta asiakkailta, se on monipuolinen ja houkutteleva. Tarjolla on niin suomalaista lihaa kuin erikoisuuksia: vasikkaa, tuoretta karitsaa, saksanhirveä ja poroa."Ruokatrendien seuraaminen on Pasille intohimo. Hän kiertää kauppoja Suomessa ja ulkomailla, lukee alan lehtiä ja seuraa ruokasisältöjä somessa. Viimeisimpänä omaan savustuspönttöön on päätynyt testiin savustettu flank steak. "Kesäisin grilli käy kuumana mökillä ja talvella lautaselle päätyy erilaisia pihvejä ja käristyksiä. Kokeileva keittiö tuo vaihtelua arkeen, mitä kaapista löytyy, siitä syntyy aina jotain maukasta."

Keittiömestari Janne

Keittiömestari Janne vastaa Mestarin Herkun keittiön toiminnasta: lounaista, take away -annoksista ja juhlaruoista. Jannen pitkä kokemus isoista keittiöistä ja halu kehittää valikoimaa tekevät hänestä tärkeän osan Herkun tiimiä. "Suosikkiraaka-aineeni vaihtelevat – liha, kala ja broileri ovat kaikki käytössä päivittäin. Maustamisen kulmakivet ovat chili, lime ja valkosipuli, joista syntyy rohkeasti yhdistellen uusia makuja. Lime tuo hapokkuutta, chili potkua ja valkosipuli syvyyttä, yhdessä ne toimivat loistavasti", Janne vinkkaa. Ruoanlaitossa Janne tykkää yhdistellä trendejä ja perinteitä. "Klassikoita ei pidä unohtaa, mutta rohkeus kokeilla uutta on avain herkulliseen lopputulokseen. Esimerkiksi perinteisen kuhan seuraksi sopii aasialaisvivahteinen nuudelikasviswokki. Kannustan yhdistelemään rohkeasti ja ennakkoluulottomasti."Mestarin Herkussa toimiva oma valmistuskeittiö tuo ravintolatason ruoan suoraan asiakkaalle. Avokeittiössä kattilat höyryävät ja pannut pihisevät, asiakkaat pääsevät näkemään Herkun kokit työssään. "Teemme omassa keittiössämme myytävien tuotteiden lisäksi ruokia moniin tilaisuuksiin, pienistä valmistujaisista suuriin juhliin."Ruokatrendien seuraaminen on Jannelle intohimo. Hänellä on myös vaikuttava kokoelma kokkikirjoja, niitä on kertynyt jo yli 300. "Somesta ja netistä löytyy valtavasti ideoita, ja kotona testaamme reseptejä lasten kanssa. Työkeittiössä parhaat ideat jalostetaan yhdessä tiimin kanssa asiakkaiden iloksi."

Juustomestari Camilla

Mestarin Herkun irtojuustojen valikoimasta ja niiden tilaamisesta vastaa juustomestari Camilla. Juustojen lisäksi hänellä on vahvaa osaamista myös hedelmä- ja vihannespuolelta. Pitkä kokemus ja intohimo juustoihin tekevät Camillasta todellisen juustotietäjän, jonka asiantuntemus näkyy tiskin monipuolisessa tarjonnassa. "Suosikkijuustoni on monikäyttöinen gruyère. Se sopii juustotarjottimelle makean hillon kanssa, mutta toimii erinomaisesti myös ruoanlaitossa: raastettuna piiraisiin, fondueen, gratinointiin, keittoihin ja lämpimiin voileipiin, jopa hasselbackan perunoihin. Muistathan myös, että juustotarjottimelta jääneillä juustoilla tuot helposti makua pastoihin, uuniruokiin ja salaatteihin", Camilla vinkkaa. Jos juustotarjottimen kokoaminen tuntuu vaikealta, Herkussa autetaan löytämään sopivat juustot ja niiden kaveriksi hillot sekä keksit. "Annamme mielellämme vinkkejä tarjottavien kasaamiseen, tuliaisten ja lahjojen valintaan sekä tietoa tuotteiden käsittelystä."Kasvisruoat ovat Camillalle erityisen lähellä sydäntä. Hän on testannut monipuolisesti tofuja, härkiksiä sekä kasviksia, ja tietää, miten niistä saa loihdittua herkullisia annoksia. "Uutuudet näkyvät nopeasti meillä, ja pääsemme testaamaan tuotteita heti henkilökunnan kanssa. Meillä on huippuporukka, joka on tehnyt vuosia töitä laadukkaan ruoan parissa. Jokaisella meillä on omat vahvuutensa ja kiinnostuksen kohteensa. Jaamme mielellämme asiakkaille vinkkejä ja tietoa tuotteista."

Palkittua laatua ja mestaritason makuja

Meille laatu on lupaus. Mestarin Herkussa se näkyy valikoimassa, palvelussa ja vastuullisissa valinnoissa. Tunnustukset ovat osoitus siitä, että teemme asioita oikein – asiakkaan parhaaksi.