Mestarin Herkun irtojuustojen valikoimasta ja niiden tilaamisesta vastaa juustomestari Camilla. Juustojen lisäksi hänellä on vahvaa osaamista myös hedelmä- ja vihannespuolelta. Pitkä kokemus ja intohimo juustoihin tekevät Camillasta todellisen juustotietäjän, jonka asiantuntemus näkyy tiskin monipuolisessa tarjonnassa. "Suosikkijuustoni on monikäyttöinen gruyère. Se sopii juustotarjottimelle makean hillon kanssa, mutta toimii erinomaisesti myös ruoanlaitossa: raastettuna piiraisiin, fondueen, gratinointiin, keittoihin ja lämpimiin voileipiin, jopa hasselbackan perunoihin. Muistathan myös, että juustotarjottimelta jääneillä juustoilla tuot helposti makua pastoihin, uuniruokiin ja salaatteihin", Camilla vinkkaa. Jos juustotarjottimen kokoaminen tuntuu vaikealta, Herkussa autetaan löytämään sopivat juustot ja niiden kaveriksi hillot sekä keksit. "Annamme mielellämme vinkkejä tarjottavien kasaamiseen, tuliaisten ja lahjojen valintaan sekä tietoa tuotteiden käsittelystä."Kasvisruoat ovat Camillalle erityisen lähellä sydäntä. Hän on testannut monipuolisesti tofuja, härkiksiä sekä kasviksia, ja tietää, miten niistä saa loihdittua herkullisia annoksia. "Uutuudet näkyvät nopeasti meillä, ja pääsemme testaamaan tuotteita heti henkilökunnan kanssa. Meillä on huippuporukka, joka on tehnyt vuosia töitä laadukkaan ruoan parissa. Jokaisella meillä on omat vahvuutensa ja kiinnostuksen kohteensa. Jaamme mielellämme asiakkaille vinkkejä ja tietoa tuotteista."