Mestarius on laatua, suosittelua ja palvelua

Jo vuosikymmenten ajan mestarius on tarkoittanut meille jatkuvaa oppimista uusien taitojen omaksumiseksi, jotta pystymme suosittelemaan sinulle parhaimmat raaka-aineet persoonallisiinkin tarpeisiin ja ehdottamaan myös harvinaisempia makuja.
 
Ruokakaupassamme mestarius näkyy kala-, äyriäis-, leikkele-, grilli-, liha- ja valmisruokatiskillämme, jota kutsumme Mestarin Toriksi. Mestarius on myös näyttäviä esillepanoja, raaka-aineiden laadukkuutta ja ensiluokkaista palvelua.

Pasi Tietäväinen – lihamestari

Lihamestari Pasi Tietäväinen kertoo käytännössä syntyneensä kaupan takahuoneeseen.

– Isäni oli ensin Jyväskylän Halssilassa myymälänhoitajana ja kotimme oli samassa rakennuksessa. Myöhemmin hän oli kauppiaana Aittorinteellä. Lapsuuteni ja nuoruuteni olin joko pyörimässä jaloissa tai auttelemassa takahuoneessa, maitokaapissa, kassalla tai vaikkapa jakamassa mainoksia postilaatikkoihin, Tietäväinen muistelee hymyillen.

Lue koko esittely
Joanna Laitinen - Kalavastaava - Mestarin Herkku Jyväskylä

Joanna Laitinen – kalavastaava

Jyväskylästä kotoisin oleva Joanna Laitinen valmistui lokakuussa 2019 ruokamestariksi ja jatkaa opintojaan vuoden 2020 aikana kalamestariksi.

– Mestarin Herkussa olen aloittanut jo vuonna 2007 ja ennen mestariopintoja ehdin työskennellä muun muassa hedelmä-, vihannes- ja juusto-osastoilla pitkään. Minulla on vahva halu ja motivaatio laajentaa osaamistani, jotta osaan palvella asiakkaitamme yhä paremmin.

Lue koko esittely
Camilla Malinen - Juustoasiantuntija- Mestarin Herkku Jyväskylä

Camilla Malinen – juustoasiantuntija

Juustoasiantuntija Camilla Malinen aloitti ruokakauppauransa Vantaalla Stockmannin hedelmä-, vihannes- ja leipäosastoilla.

– Muuttaessani vuonna 2011 Jyväskylään etsin työpaikkaa, joka olisi yhtä laadukas ja palvelualtis kuin Stockmann – ja Mestarin Herkku oli vastaus juuri tähän toiveeseeni. Keski-Suomen ruokakulttuurin sydämen palvelualttius sopii empaattiseen ja auttamishaluiseen luonteeseeni, Malinen kertoo.  

Lue koko esittely

Janne Parviainen – keittiömestari

Kun Janne Parviainen aloitti Mestarin Herkussa vuonna 2016, hän sai tuntea lohikeiton voiman.

– Uskalsin uutena tulijana kyseenalaistaa, että täytyykö joka perjantai olla tarjolla lohisoppaa. Otin sen pois menusta yhden perjantain ajaksi ja sen päivän vietin etulinjassa ottamassa vastaan asiakkaidemme tuohtunutta palautetta kermaisen lohikeiton tärkeästä perinteestä. Noloahan se oli, mutta näin jälkeenpäin katsottuna erittäin opettavaista, Parviainen kertoo hymyillen.

Lue koko esittely
Nina Malmberg - Floristi - Mestarin Kukka Jyväskylä

Niina Malmberg – floristi

Muuruveden puutarhaoppilaitoksesta Pohjois-Savosta vuonna 2012 valmistunut Niina Malmberg työskentelee Mestarin Kukan floristina.

– Kukkakauppatyö on ollut unelmani jo pikkutytöstä saakka. Rakkaus kukkiin lähti kukoistamaan siitä, kun lapsena sain viljellä kesämökillä omaa pientä palstaa ja sitten leikin torikauppiasta – sukulaiset saivat toimia asiakkaina ja ostaa siemenistä kasvattamiani tuotteita, Malmberg muistelee hymyillen.  

Lue koko esittely