Se kurkkii jo nurkan takana. Tunnetko sen kihelmöivän tunteen jatkuvasta odotuksesta? Se saa sinut toivomaan, ilahduttamaan ja unelmoimaan. Se on taas täällä, nopeammin kuin huomaatkaan. Joulu, anna sen yllättää sinut, joka vuosi!

Pistä kanssamme siis koko joulu kerralla pakettiin. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset yllätykselliseen jouluun: joulumielen, lahjaideoita, joulun tuoksuvat kukat ja tietenkin maukkaimmat herkut. Me kääräisemme kaiken arjen helppouteen, uusiin ideoihin ja takuuvarmoihin valintoihin. Mestarin joulu on meiltä sinulle, omanlaisesi joulu yhdessä paketissa.

Tilaa jouluruoat

HELPOTA TAI HIFISTÄ

Makua jokaiseen jouluun

Uskallatko poiketa totutusta ja tehdä joulusta omasi? Helpota tai hifistä, me paketoimme juuri sinulle sekä joulun uudet että perinteiset maut. Tilaa ruuat valmiina tai poimi raaka-aineet herkullisiin resepteihin Mestarin Herkusta – meiltä saat taatusti jokaiseen jouluun sopivat tarjottavat. Mestarin Herkku, Mestarin Keittiö ja Mestarin Kukka ovat valmiina helpottamaan jouluarkeasi jokaisena päivä.

Osta joulukinkku

UUTTA JA VANHAA 

Pistämme joulun pakettiin, ideoina tai valmiina ratkaisuina.

Vaikka aika olisi kortilla, meiltä saat joulumielen ja kaiken tarvittavan yhdellä käynnillä. Autamme ennakoimaan jouluruuhkaa, nappaamaan takuuvarmat suosikit tai löytämään harvinaisemmat herkut. Yhdellä reissulla saat mukaan juomat, lahjat ja tarjottavat.

Jos kaipaat inspiraatiota joulumenun suunnitteluun tai ideoita helppoihin tarjottaviin, Mestarin Herkun henkilökunta on paikalla sinua varten. Nykäise siis mestaritonttuja hihasta ja ideoidaan yllättävän herkullinen joulu yhdessä.

Osta joulupöydän kalat

YLLÄTY JA YLLÄTÄ

Anna lahjaksi iloa ja makuja

Mestari kokosi tämän vuoden parhaat perinne- ja uutuusherkut yllätyskasseihin, joiden avulla voit yllättää ystäväsi (tai itsesi) ja yhdistää joulun juhlapöytään sekä uutta että vanhaa. Jouluiset herkkukassit ovat mutkattoman mukava ja maistuva lahjaidea, sillä kassin uumenista löytyy joulua jokaiseen makuun.

Voit halutessasi tilata herkkukassit ennakkoon verkosta ja noutaa myymälästä haluamanasi ajankohtana. Jouluiseen kangaskassiin paketoituja yllätyksiä on saatavilla kahdessa eri koossa.

Osta yllätyskassit

ITSELLE TAI YSTÄVILLE

Joulun tunnelmaa Mestarin Kukasta

Mestarin Kukan tonttupajassa käy kova tohina joulun alla, sillä jouluistutuksemme ovat Mestarin Kukassa käsin tehtyjä. Perinteisten istutusten lisäksi valikoimastamme löytyy kranssit, kimput ja köynnökset.

Entä jos ilahduttaisitkin lähipiiriäsi tänä jouluna vaikkapa kranssilla perinteisen jouluistutuksen sijaan? Me Mestarin Kukassa varmistamme, että iloisia yllätyksiä löytyy jokaiseen jouluun. Trendikäs eukalyptyskranssi tuo raikasta tuoksua joulusaunaan ja perinteisempi joulukimppu tai -istutus ihastuttaa takuuvarmasti joulupöydässä.

Kaikkiin tilauksiin saatavilla myös kuljetus.

Tilaa joulukukat

HELPOMPI JA HERKULLISEMPI

Anna joulun yllättää

Mestari on tänä vuonna pistänyt parastaan, sillä saat meiltä valmiina kaikki joulun ainekset aina lämpöisestä joulumielestä notkuvaan juhlapöytään. Kokosimme herkullisimmat ruuat, kauneimmat kukat ja yllättävimmät vinkit kaikki helposti saataville yksiin kansiin.

Mestarin digitaalinen joulukuvasto johdattaa sinut takuuvarmasti joulun tunnelmaan, kun tarjolla on monipuolinen valikoima herkullista syötävää, suussa sulavia lahjaideoita ja maukkaimpia reseptejä. Kurkataanko, millaisia yllätyksiä sivujen välistä löytyy?

Joulukuvastoon