Runsas juustotarjotin on joulupöydän nähtävyys

Juustotarjotin lisää joulupöytään näyttävyyttä sekä mikä tärkeintä, erilaisia makuja, joita yhdistelemällä saat valtavan määrän uusia makukokemuksia. Nosta tarjottimelle juustojen lisäksi hedelmiä, keksejä, suklaata, hilloja, pähkinöitä, marmeladeja, marjoja, leikkeleitä – vain taivas ja mielikuvitus on rajana! Hämmentääkö loputtomat mahdollisuudet? Kokosimme juustoasiantuntijamme vinkit täydellisen juustotarjottimen kokoamiseen.

Valitse tarjottimelle monipuolisesti erilaisia juustovaihtoehtoja ja lisää niiden ympärille maukkaita lisukkeita. Täydellisessä juustotarjottimessa suolainen, makea, pehmeä ja rapea muodostavat yhdessä monipuolisen ja herkullisen makuelämyksen. Nosta myös suolaiset leikkeleet, kuten ilmakuivattu kinkku ja salami, juustotarjottimelle! Kokonaisuuden kruunaa omaan makuun sopiva juoma. 

Juustoasiantuntijan valinnat: nämä makuparit ovat mätsi!

Maalaisbrie – Loistavasti juustoharrastuksen aloittelijallekin sopiva, pehmeän ja miedon makupaletin juusto. Nauti esimerkiksi voileipäkeksin ja päärynähillon kanssa. Juomaksi sopii kupliva ja kepeät maut.

Beemster Royaal Grand Cru – Varma valinta jokaiselle! Karamellimaisen makea gouda, jonka kanssa maistuvat erityisesti omena, viinirypäleet ja kuivatut karpalot. Nauti täyteläisten juomien, kuten glögin tai punaviinin kanssa.

Vuohen Havarti  – Vuohenjuustolta maistuva, makeahko ja täyteläinen juusto, jonka pitkä kypsytys nostaa makuvivahteet esiin. Yhdistä viikunan, päärynän sekä oliivien kanssa ja valitse palan painikkeeksi makeaa juomaa.

Saint Agur – Tämä voimakas sinihomejuusto pehmeän kermaisella rakenteella levittyy upeasti piparkakun päälle. Valitse juuston suolaisen makumaailman vastapainoksi makea juoma sekä hedelmät, kuten päärynä ja persimon.

Shampanja Cheddar – Juustotarjottimen juhlava villi kortti! Hedelmäisen shampanjan aromi tuo särmikkyyttä juustovalikoimaan. Yhdistä omenan, tuoreiden marjojen, appelsiinin ja klementiinien kanssa. Ja kylkeen tietenkin jotain kuplivaa!

Suolaiset ja makeat makuyhdistelmät täydentävät toisiaan harmonisesti.

Mikäli voimakkaat juustot eivät ole vielä juttusi, löytyy valikoimastamme erilaisia kermajuustoja, tuorejuustoja sekä maustettuja goudia. Kysy rohkeasti vinkkiä juustoasiantuntijalta myymälästä, autamme mielellämme sopivan juuston löytämisessä!

X