Bonus tuplana Mestarin Herkussa koko loppuvuoden

Meillä on sinulle, asiakasomistajamme, nyt mahtavia uutisia, sillä tarjoamme Mestarin Herkussa Bonuksen tuplana 31.12.2021 saakka. Sinulla on siis mahdollisuus saada Herkussa tehdyistä ostoksistasi takaisin jopa 10 % Bonuksen muodossa. Tämän rahanarvoisen edun saa vilauttamalla S-Etukorttia ostosten yhteydessä, joten muistathan kaivaa kortin taskustasi aina maksun hetkellä.  

Miten bonusprosentti määräytyy? 

Bonusprosentin suuruuden määrää asiakasomistajatalouden kuluneen kuukauden aikana S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneilta tehtyjen bonusostojen yhteenlaskettu loppusumma. Jos kuukauden normaaliostot yltävät 3 %: n Bonukseen, Bonusta tuplana myöntävästä toimipaikasta kampanja-aikana tehdyistä ostoista saa silloin 6 %: n Bonuksen. 

Lue lisää >>

X