Ravintolatason take away-aterioita à la Mestarin Keittiö

Oletko jo tutustunut Mestarin Keittiössä tuoreista raaka-aineista käsityönä valmistettuihin ravintolatason take away -ruokiin? Prepsien idea on ihan täydellinen!

Mestarin Herkun take away -hyllystä löytyvät Prepsit ovat aterioita, joissa on valmiina ihan kaikki – proteiinit, tuoreet kasvikset, kastikkeet, mausteet ja yrtit.
– Prepsit ovat Mestarin Keittiössä esivalmistettuja ravintolatason annoksia, joille ei tarvitse kotona tehdä muuta kuin poistaa kansi ja paistaa uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti. Vuoasta tulee ateria kahdelle tai jopa kolmelle syöjälle, Mestarin Herkun take away -uutuuksien tuotekehityksestä vastaava keittiömestari Petri Kilpeläinen kuvailee.

Useita vaihtoehtoja

Prepsien valmistuksessa huomioidaan niin lihan, kalan kuin vegeruokien ystävät: listalla on parmesanlohta, vuohenjuustobroileria, pinaattiraviolia, kasvis-linssipaistosta, peruna-bataatti-jauhelihalaatikkoa, pinaattiraviolia ja tonnikalaa sekä lasagnea. Take away -hyllystä löytyy tavallisesti neljä erilaista Preps-vaihtoehtoa.
– Prepsit voisivat olla ravintola-annoksia ihan sellaisenaan. Esimerkiksi vuohenjuustobroilerin lisukkeena on duchesse-perunaa, jota yleensä syödään vain ravintoloissa. Käytämme Prepseissä tuoreita kasviksia ja kastikkeetkin teemme itse alusta pitäen.

Maku edellä

Keskimaan Revolution- ja Green Egg-ravintoloiden ruokatuotekehityksestä pitkään vastannut Petri korostaa, että aterioiden suunnittelussa on menty maku edellä.
– Runsaita, täyteläisiä makuja, joilla saa arkeen luksusta ja juhlaan herkullisen aterian helpolla tavalla. Ja hintalaatu-suhdekin on hyvin kohdallaan. Esimerkiksi lohiaterian hinta on 6,50 henkilöä kohti.

Prepsien lisäksi Mestarin Keittiö tarjoaa nyt paljon muitakin take away -uutuuksia.
– Aasian ja Meksikon makumaailmoista ammentavia annossalaatteja kastikkeineen sekä raasteita modernissa muodossa, sisältäen muun muassa pikkelöityjä kasviksia. Jälkiruokatarjontaan olemme kehitelleet esimerkiksi mousseja ja vaahtoja sekä välipalaksi sokerittomia skyrejä raikkailla marjasoseilla, Petri kertoo.

X