Mestarin Herkku juhlistaa uudistumistaan 10.–12. syyskuuta

Tutustu Mestarin Herkun, Mestarin Keittiön ja Mestarin Kukan tuotetarjouksiin – osallistu myös ylellisen kahden henkilön sviittimajoituksen arvontaan! 

Keväällä 2020 uudistettu Mestarin Herkku joutui siirtämään huhtikuulle suunnitellut avajaiset koronaviruksen vuoksi. Viranomaisten suosituksesta väkijoukkoja ei edelleenkään kutsuta kokoon, mutta uutta myymälää juhlistetaan silti syyskuun 10.–12. päivinä Mestarin Herkun, Mestarin Keittiön sekä Mestarin Kukan tuotetarjouksilla. 

Avasimme remontoitua myymäläämme vaiheittain. Huhtikuussa valmiina olivat kaikki ruokakaupan tilat, kesäkuussa puolestaan Mestarin Keittiön ravintolamaailma ja täysin uudistunut ravintolasalimme, kertoo Mestarin Herkun myymäläpäällikkö Miikka Mikola.

– Kesän aikana ”timantin hiominen” on kuitenkin jatkunut asiakaspalautteita täydellä sydämellä kuunnellen. Saimme esimerkiksi palautetta, että hyllyjen päädyissä olevat hyllyopasteet olivat liian pieniä – tilasimme välittömästi uudet, jotta asiakkaillamme olisi mahdollisimman helppoa navigoida uudessa, tilavammassa myymälässämme. Myös juustojen esillepano uudistuu vielä syyskuun alun aikana, Mikola toteaa. 

Pääosa herkkulaisten saamasta asiakaspalautteesta on kuitenkin ollut ylistävää: uutta myymälää kehutaan valoisaksi, tyylikkääksi, erottuvaksi, selkeäksi, keskustaan ja Sokkarille sopivaksi, valikoimaltaan laadukkaaksi ja asiakasystävälliseksi. 

– Kävijämme kiittelevät edelleen sitä suurta eroa, jonka kassalinjan siirtäminen toi kauppaamme. Myös kauppakäytävän toisella puolella sijaitseva ravintolasalimme on saanut kehuja ja siitä on muodostunut varsin suosittu ruokailu- ja kahvittelupaikka. Siellä voi nautiskella Mestarin Keittiön uudistuneesta tarjonnasta, kuten erikoiskahveista, lounaslinjastomme tuoreista annoksista, palvelutiskin maittavista vaihtoehdoista tai modernista street foodista pitsoineen ja hampurilaisineen. Täysin uutta ovat myös anniskeluoikeudet, Mikola summaa. 

 

Arvonnassa sviitti Solo Sokos Hotel Paviljongista 

10.–12. syyskuuta Mestarin Herkussa tarjouksessa ovat esimerkiksi laadukas, suomalainen naudan sisäfilee, Norjan lohifilee, Mestarin Grillin mehevä grillibroileri sekä rapuvartaatirtomakeiset, tuore kuorittu ananas, Chiquita-banaanit ja vaniljakermajäätelö. Mestarin Kukassa etuna ovat neilikkakimput.  

 – Mestarin Keittiössä puolestaan saa nauttia klassikostamme, eli lohikeitosta alle kuudella eurolla tai tutustua uuteen pitsavalikoimaamme S-mobiiliedun kautta, Mikola kertoo. 

Uudistunutta myymälää juhlistetaan myös arvonnalla, jossa palkintona on Jyväskylässä sijaitsevan Solo Sokos Hotel Paviljongin ”Ultimate Solo King” -sviittihuone. Ylellisessä 65 neliön sviittihuoneessa on oma sauna ja järvinäkymä. Arvonnan voittaja saa majoituksen kahdelle hengelle valitsemanaan ajankohtana muu varaustilanne huomioiden. 

– Arvontaan osallistuvat kaikki Mestarin Herkun uutiskirjeen 30.9. mennessä tilanneet henkilöt. Uutiskirjeen voi tilata verkkosivuiltamme osoitteesta www.mestarinherkku.fi/uutiskirje. Jos henkilö on jo valmiiksi uutiskirjeen tilaaja, hän osallistuu arvontaan automaattisesti. 

Mestarin Herkun, Mestarin Keittiön ja Mestarin Kukan yhteinen uutiskirje ilmestyy sähköpostiin kahden viikon välein ja sisältää tietoa esittelijöistä, eduista, tapahtumista, uutuuksista, palveluista ja ajankohtaisista resepteistä. Uutiskirjeen voi peruuttaa milloin tahansa.  

Mikä Mestarin Herkussa muuttui? 

Myymälä kokonaisuutena: 

  • Myymäläjärjestys kääntyi 90 astetta. 
  • Kassalinja siirrettiin kauppakäytävän varrelle, vanhan kassalinjan tilalla on Juomakortteli. 
  • Myymälän hyllyjen välit muuttuivat selkeästi leveämmiksi. Tärkeille tuoteryhmille saatiin lisää tilaa ja niiden valikoimat parantuivat. 
  • Myymälän ilme on raikkaan vaalea, tehosteväreinään vaalea petrooli ja beige. 
  • Nopean asioinnin Fast Lane johdattaa asiakkaan lattiatarroin esimerkiksi nopealla lounaanhakukäynnillä. 
  • Paistopisteen tuotteet (riisipiirakat, pullat, leivät ja croissantit) sijoitettiin paraatipaikalle heti sisääntulon läheisyyteen. 

 

Mestarin Tori ja Mestarin Keittiö: 

  • Mestarin Tori eli kala-, äyriäis-, leikkele-, grilli-, liha- ja valmisruokatiskit laajenivat ja uudistuivat täysin. 
  • PikAteria muuttui Mestarin Keittiöksi, johon kuuluu palvelutiski, itsepalveluperiaatteella toimiva lounaslinjasto, avokeittiö street foodeineen sekä kahvila anniskeluoikeuksineen. 
  • Mestarin Keittiön ravintolasali remontoitiin viihtyisäksi ja kutsuvaksi 110 asiakaspaikan saliksi. 
  • Keittiön laitekanta uudistui mm. painekeittokaapilla, laavakivigrillillä, aidolla pizzauunilla ja erikoiskahvinkeittimillä. 
X